Voor u als werkzoekende:

Vanuit onze rotsvaste overtuiging dat er voor iedereen die daar naar op zoek is, een baan te vinden is waarin men volledig tot zijn recht komt en zich helemaal kan ontplooien, richt Volante Uitzendbureau B.V. zich met name op de groepen waarvoor dat niet geheel vanzelfsprekend is.

Volante Uitzendbureau B.V. geeft extra ondersteuning aan mensen die door een gebrek aan werkervaring, hogere leeftijd, langdurige afhankelijkheid van een uitkering of beperking niet zelfstandig aan een baan kunnen komen.
Samen kijken we welke wensen en mogelijkheden een werkzoekende heeft, welke ondersteuning eventueel daarbij nodig is en bij welke werkgever juist die baan te vinden is waarop men altijd gehoopt heeft.

Talent mag nooit verloren gaan!

 

Voor u als opdrachtgever:

Deelt u als werkgever onze visie dat het ongelofelijk is dat goed opgeleide werkzoekenden met veel praktijk ervaring niet meer aan een baan kunnen komen vanwege hun leeftijd ?

Dat het ongelofelijk is dat werkzoekenden die net klaar zijn met een opleiding die aansluit bij de behoeften van de arbeidsmarkt van dit moment, geen baan kunnen vinden vanwege een gebrek aan werkervaring ?

Dat het een gemiste kans is dat mensen die wegens hun beperking gedwongen zijn om langdurig gebruik te maken van een uitkering, maar met een kleine aanpassing of extra begeleiding gewoon werkzaam kunnen zijn ?

Dan ben u bij Volante Uitzendbureau B.V. aan het goede adres!

Of het nu gaat om de invulling van vacatures op basis van uitzending, detachering, of het aanbrengen van flexibiliteit in uw werknemersbestand door middel van payrolling,

Wij hebben altijd een compleet pakket aan diensten en maatwerkoplossingen voor u!