Volante Uitzendbureau B.V. voor werkzoekenden 

Uitzendkracht

Als uitzendkracht ben je in dienst van Volante Uitzendbureau B.V. en werk je bij een van onze opdrachtgevers. Wij hebben een uitgebreid netwerk met aantrekkelijke en gerenommeerde opdrachtgevers. Dankzij dit netwerk hebben we een breed aanbod aan banen op verschillende niveaus en binnen diverse branches.

Gedetacheerde

Detachering houdt in dat je in dienst bent van Volante Uitzendbureau B.V. en bij een opdrachtgever voor korte of langere periode aan het werk gaat. Je werkt veelal op projectbasis in verschillende functies. Afwisselend werk maar wel met de zekerheid van een vaste werkgever. Je ontvangt een vast maandsalaris en wij zorgen voor coaching en begeleiding. Je doet zo in korte tijd ervaring op in afwisselende functies.

Het overzicht met onze actuele vacatures is op deze website te vinden.

 

Volante Uitzendbureau B.V. voor opdrachtgevers

Zoekt u een geschikte kandidaat voor een functie in uw bedrijf dan kan Volante Uitzendbureau B.V. u een hoop rompslomp uit handen nemen. Naast goed opgeleide en zeer gemotiveerde uitzendkrachten en gedetacheerden biedt Volante Uitzendbureau B.V. de mogelijkheid om personeel via payrolling bij ons onder te brengen.

Bij Payrolling werft en selecteert u zelf de medewerkers die het beste bij uw bedrijf passen. Door uw personeel op de payroll bij Volante Uitzendbureau B.V. te zetten heeft u maximale flexibiliteit in uw personeelsbestand maar geeft u alle administratieve taken en risico's van het werkgeverschap uit handen. Payrolling kan een behoorlijke besparing opleveren in uw totale personeelskosten. In plaats van aparte facturen van de accountant, arbodienst, verzekering, het pensioenfonds, etc. worden al uw werkgeversverplichtingen teruggebracht tot één inkoopfactuur. 

Naast uitzending, detachering en payrolling biedt Volante Uitzendbureau B.V. ook maatwerkoplossingen.

Samen kijken we hoe we uw personeelsbehoefte zo optimaal mogelijk kunnen invullen. Daag ons uit !